Συνέλευση: κάθε Tετάρτη, 5.00 μ.μ., Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Κυριακή 1 Απρίλη 2018: Απεργία στον κλάδο του βιβλίου και στα καταστήματα Public του Νομού Αττικής | 10 π.μ., Εργατική συγκέντρωση: Ερμού (Σύνταγμα) | Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά!


ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
Κυριακή 1/4, 10 π.μ., Ερμού (Σύνταγμα)

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας
και στα “απελευθερωμένα” ωράρια
https://syntonistikokyriakes.espivblogs.net, syntonistiko_drasis@espiv.net


Κυριακή 1 Απρίλη 2018
Απεργία στον κλάδο του βιβλίου
και στα καταστήματα Public του Νομού Αττικής
Σύλλογoς Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής κηρύσσει εικοσιτετράωρη Απεργία για την Κυριακή 1 Απρίλη 2018 στον κλάδο του βιβλίου, σε βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, αποθήκες εκδοτικών οίκων, στα τμήματα βιβλίου πολυκαταστημάτων και στα πολυκαταστήματα public του Νομού Αττικής στο πλαίσιο του αγώνα μας για την προάσπιση της Κυριακάτικης αργίας και με κύριο αίτημα την κατάργηση όλων των νόμων που θεσμοθετούν τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.
Η σχετική απεργιακή ανακοίνωση του Συλλόγου που είχε αρχικά κυκλοφορήσει βρίσκεται ΕΔΩ. Καθώς τελικά δεν κηρύχθηκε απεργία από την ΟΙΥΕ σε πανελλαδικό επίπεδο για όλο τον κλάδο του εμπορίου, η ανακοίνωση του Συλλόγου μοιράζεται σε αυτή τη νέα εκδοχή. Παράλληλα, δημοσιεύτηκε νέα ανακοίνωση για τη μη κήρυξη απεργίας από την ΟΙΥΕ την Κυριακή 1 Απρίλη 2018.