Συνέλευση: κάθε Tετάρτη, 5.00 μ.μ., Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Σχετικά με τη ρεμπέτικη βραδιά για κάλυψη δικαστικών εξόδων μέλους της συνέλευσής μας

Την Παρασκευή, 18 Μαρτίου του 2016, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των σωματείων στη Λόντου 6 στα Εξάρχεια ρεμπέτικη βραδιά με ζωντανή μουσική (http://sakakp.blogspot.gr/2016/03/2011.html) για τη συγκέντρωση χρημάτων για κάλυψη δικαστικών εξόδων μέλους της συνέλευσής μας που συνελήφθη σε απεργιακή διαδήλωση στις 23 Φλεβάρη του 2011. Στην εκδήλωση υπήρχε μπαρ, κουζίνα και κουτί οικονομικής ενίσχυσης, και συγκεντρώθηκε το ποσό των 400 ευρώ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα σωματεία, το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου, Αττικής, το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και το Σύλλογο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών, που μας παραχώρησαν τα γραφεία τους για την στέγαση της εκδήλωσής μας, την Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου για την ενεργή συμμετοχή τους στην διοργάνωσή της καθώς και τους συντρόφους που έπαιξαν ζωντανά μουσική. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες τους συναγωνιστές/στριες για την παρουσία και τη στήριξή τους.
Θα θυμίσουμε τέλος ότι, μετά από αναβολή της λόγω της απεργίας των δικηγόρων, η δίκη της συναγωνίστριάς μας Λήδας Σοφιανού έχει οριστεί εκ νέου για τις 2 Νοέμβρη 2016.
Απέναντι στην καταστολή των αγώνων και στις προσπάθειες τρομοκράτησης του κινήματος με συλλήψεις και δίκες το όπλο των αγωνιζόμενων ανθρώπων είναι η αλληλεγγύη!

Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων