Συνέλευση: κάθε Tετάρτη, 5.00 μ.μ., Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ενημέρωση από την παρέμβαση έξω από τα διοικητικά γραφεία της ΣΤΑ.ΣΥ. στις 28/2, ενάντια στη συμμετοχή της εταιρείας στην κατασκευή και λειτουργία τραμ στην Ιερουσαλήμ


Την Πέμπτη 28/2 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΣΤΑ.ΣΥ. ενάντια στη συμμετοχή της εταιρείας στην κατασκευή και λειτουργία τραμ στην Ιερουσαλήμ.

Από τις αρχές του μήνα πήραμε την πρωτοβουλία και καλέσαμε σε συγκέντρωση, απευθυνόμενοι παράλληλα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία και συλλογικότητες, επικοινωνώντας με το σύνολο των συναδέλφων, κυρίως στη ΣΤΑ.ΣΥ., το γιατί ως εργαζόμενοι πρέπει να κάνουμε ξεκάθαρη την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς ελληνικού και ισραηλινού κράτους, σχεδιασμοί που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της ΣΤΑ.ΣΥ. στην προσπάθεια νομιμοποίησης των ισραηλινών εποικισμών.


Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, με περισσότερα από  30 άτομα  έξω από τα γραφεία, όπου για περίπου μία ώρα μοιράζονταν κείμενα, τοποθετήθηκαν πανό και πετάχτηκαν τρικάκια. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι από τις 11:30 μία διμοιρία ΥΜΕΤ είχε τοποθετηθεί έξω από την υπηρεσία πληρωμής προστίμων ενώ τόσο στην εν λόγω υπηρεσία όσο και στην κεντρική είσοδο η διοίκηση επέλεξε να κατεβάσει ρολά, να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους για επικείμενη επίθεση και να τους κλειδώσει στα γραφεία τους.

Καμία ανοχή στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία

Καμία νομιμοποίηση των ισραηλινών εποικισμών

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Παλαιστίνη

Διεθνιστική ταξική αλληλεγγύη ενάντια στους σχεδιασμούς κράτους και κεφαλαίου

taxikometopo@espiv.net