Επόμενη συνέλευση: Τετάρτη 20 Ιουνίου, 6:30 μ.μ., Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση - Παρέμβαση στο πάρκο της Κύπρου και Πατησίων

Πραγματοποιήθηκε χθες στο πάρκο της Κύπρου και Πατησίων συγκέντρωση - παρέμβαση από τη Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων και χαριστικό - ανταλλακτικό παζάρι ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών, δύο χρόνια από τότε που ο Δήμος Αθηναίων κατέστρεψε το πάρκο για να το μετατρέψει σε πάρκινγκ. Ο αγώνας συνεχίζεται... Αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη, αντίσταση σε κάθε γειτονιά! 

1 σχόλιο:

 1. Που βάζουμε Like?? :-P

  Μπράβο σε όλους - ειλικρινά.
  Τώρα για το χαβαλέ, το Like ή αρέσκω μπορείτε να το βάλετε ρίχνοντας ένα Scriptοβλέφαρο στο :
  http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like

  Επίσης ο εχθρός εκτός από τις Τράπεζες και τα Υπουργεία, στέλνει συνήθως τα παιδιά του να πάνε στο (ελληνο-σιγά μην είναι ελληνικό) Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών - Ψυχικού. Τα ονόματα είναι γνωστά και με ένα απλό Google Search βρίσκονται.

  Ο εχθρός συνήθως μετά το Ελληνοαμερικάνικο Κωλλέγιο Αθηνών - Ψυχικού, σπουδάζει Εκμετάλλευση των Ασθενέστερων, Παραπληροφόρηση, Πως να κλέβετε και να σας ψηφίζουν και από πάνω ΙΙΙ, Λαδώματα Ι-ΙΙ-ΙΙΙ, Μίζενς Ι-V,Λαμογιά Ι-ΙΙ-ΙΙΙ, Διαπλοκή Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, Εξυπηρέτηση Πελατών Ψηφορόρων για ψηφοθηρικούς σκοπούς και άλλα τέτοια βασικά μαθήματα σε Πανεπιστήμια όπως Harvard, London School Of Economics κτλ.

  Ποτέ δεν σπουδάζει σε Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο γιατί απλά δεν περνάει με εξετάσεις, καθότι κατά βάθος βλάκας και τεμπέλης.

  Τα σκατά επιπλέουν, (δυστυχώς για όλους μας) σε όλους τους τομείς. Και όχι μόνο σε άπατους βόθρους

  ΑπάντησηΔιαγραφή