Συνέλευση: κάθε Tετάρτη, 5.00 μ.μ., Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ενημέρωση και φωτογραφίες από την παρέμβαση έξω από το αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. στο Ρέντη
(Δευτέρα 19/11, 4:30 π.μ.)

Τη Δευτέρα 19/11 πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση - παρέμβαση έξω από το αμαξοστάσιο της Ο.Σ.Υ. Α.Ε. του Πειραιά στο Ρέντη. Από τις 4:30 το πρωί και για περίπου μία ώρα μοιράσαμε το κείμενο του Συντονισμού στους συναδέλφους - οδηγούς που ξεκίναγαν βάρδια.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν να αναδείξουμε τις κοινές ανάγκες και τους κοινούς εχθρούς που έχουμε εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες και επιβάτες αλλά και τις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που διαμένουν στο Camp στο Σχιστό από ορισμένους οδηγούς και τον αποκλεισμό τους από τα ΜΜΜ. Να αντιτάξουμε τον κοινό αγώνα ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό, τον έλεγχο και τους αποκλεισμούς.

Βάζοντας μπροστά το αίτημα για ελεύθερη μετακίνηση, αγωνιζόμαστε για να μπορούμε όλοι και όλες, ντόπιοι και μετανάστες, εργαζόμενοι και άνεργοι να μετακινούμαστε ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρέμβαση.


Ενάντια στην επιβολή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τον έλεγχο,
τους αποκλεισμούς και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.
Ελεύθερη μετακίνηση για όλους!

Υ.Γ : Για άλλη μια φορά  οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους κινήθηκαν άμεσα καθώς στην ομολογουμένως καθυστερημένη δημοσίευση της συγκέντρωσης επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και φρόντισαν να έχουν ένα περιπολικό και ένα συμβατικό όχημα, φωτογραφίζοντας μάλιστα και τα συνθήματα που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της παρέμβασης.

Συντονισμός εργαζομένων στις συγκοινωνίες και επιβατών για ελεύθερη μετακίνηση
επικοινωνία: seseem@lists.espiv.net